Ons team

Ons team

Léon Smolenaars
Tandarts

Big 29061757402. Aangesloten bij  beroepsvereniging KNMT en kwaliteitsregister KRT. Léon is in 2004 afgestudeerd en staat bekend om zijn prettige, sociale manier van benadering. Zijn specialisatie ligt met name op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voor de Limburgers onder ons; Léon spreekt het Weerter dialect! Tevens is hij ook BHV-er in de praktijk.

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

veronique
Veronique Smolenaars – de Looff
Tandarts

Big 19065405602. Aangesloten bij beroepsvereniging KNMT en kwaliteitsregister KRT. Na haar studie mondzorgkunde is Veronique in 2006 afgestudeerd als tandarts en haar specialisatie ligt op het gebied van angstbegeleiding binnen de tandheelkundige behandelingen en is bedreven in het behandelen van kinderen. Tevens is ze ook BHV-er in de praktijk.

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Anne Vissers
Tandarts

Big 69918650902. Aangesloten bij beroepsvereniging KNMT en kwaliteitsregister KRT. Anne is in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is erg gericht op preventie, ‘’voorkomen is beter dan genezen’’. Ze legt altijd veel uit tijdens behandelingen zodat patiënten weten wat ze kunnen verwachten. Angstige patiënten vinden dit vaak prettig. Anne vindt tandheelkunde nog iedere dag het leukste vak wat er is. In haar vrije tijd houdt ze erg van koken en bakken. Anne is in het bezit van een reanimatie diploma.

Werkzaam op dinsdag en donderdag.

Nathalie Sampono
Tandarts

Big 09925979602. Aangesloten bij beroepsvereniging KNMT en kwaliteitsregister KRT. Nathalie is in juni 2019 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en sinds september dat jaar ook werkzaam in onze praktijk. Ze kent Veronique al van de tijd dat ze zelf als tandartsassistente werkzaam was en toen is de interesse in het tandartsvak ook ontstaan. Bij Nathalie kunt u terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. In haar vrije tijd houdt ze van stedentrips en ontdekt ze graag nieuwe culturen tijdens een reis naar een ver land.

Werkzaam op woensdag en donderdag.

Ramona Heuvelmans
Mondhygiëniste

Aangesloten bij de beroepsvereniging NVM en het kwaliteitsregister KRM. Ramona is sinds 2011 enthousiast aan het werk en houdt van haar vak! Ze werkt sinds 2015 in onze praktijk. Het contact met patiënten vindt ze heel leuk, ook als ze daardoor echt een band op kunnen bouwen. In haar vrije tijd is ze erg sportief, leest ze graag en luistert ze graag naar muziek. Ook is ze altijd in voor een grapje.

Werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Joëlle van Alphen
Mondhygiëniste

Joëlle is sinds februari 2024 afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Ze werkt echter al enkele jaren in onze praktijk. Eerst als tandartsassistente en later als preventie-assistente.
Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging NVM en het kwaliteitsregister KRM.

Werkzaam op maandag en donderdag

Janneke Boeijen
Mondhygiëniste

Janneke komt vanaf 1 juni 2024 ons team versterken. Ze is in juni 2023 afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVM en het kwaliteitsregister KRM.
Janneke stelt patiënten graag op hun gemak en laat haar Brabantse gezelligheid maar al te graag merken tijdens de behandelingen.

Werkzaam op dinsdag en vrijdag

Karin Sanders
Tandartsassistente

Karin werkt sinds 2016 met veel plezier in onze praktijk. Ze houdt van de gemoedelijke manier van werken zowel onderling als in de  omgang met de patiënten. Karin is erg creatief, houdt van wandelen, lezen en tuinieren.

Stephanie van den Berk
Preventie-assistente

Vanaf de start in 2015 werkt Stephanie met veel plezier in onze praktijk. In het begin alleen als stoelassistente maar in 2022 heeft ze ook de opleiding tot preventie-assistente succesvol afgerond. Daarnaast doet ze ook administratieve taken in de praktijk. Dit alles bij elkaar maakt het werk voor haar afwisselend en daarmee nog leuker.
In 2020 zijn Stephanie en haar man Nick trotse ouders geworden van dochter Charlie en in 2022 van zoontje Jim. Haar vrije tijd besteedt ze aan etherische oliën en de verkoop van tweedehands kinderkleding in haar online winkeltje.

Karin Kersten
Tandartsassistente

Karin werkt sinds 2019 met heel veel plezier in onze praktijk. Het leuke van het werk is voor haar het contact met de mensen, de afwisseling van behandelingen en het werken met fijne en leuke collega’s. Ze woont samen met haar man, 2 dochters en hond in Waalre. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen en gaat ze graag kamperen.

Jaimy Sweron
Tandartsassistente / Balie-assistente

Jaimy werkt sinds juli 2020 in onze praktijk en is sinds 2011 werkzaam als assistente. Ze houdt zich graag bezig met de planning en administratie binnen de praktijk en is het aanspreekpunt voor uw vragen en opmerkingen. Voor haar maken de afwisseling binnen de praktijk, het contact met de patiënten en de fijne collega’s het werk zo leuk. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, koken en brengt ze graag tijd door met vriendinnen.

Sabine Andraws
Tandartsassistente

Sabine werkt sinds 2020 in onze praktijk. Eerst als stagiaire en sinds september 2021 als tandartsassistente.

Laura Huijbers
Tandartsassistente
Danique Duijndam
Tandartsassistente

Meer informatie?

Mocht u meer informatie willen over de taakomschrijvingen en de daarbij behorende bevoegdheden en deskundigheid, dan kunt u deze informatie vinden via Allesoverhetgebit