Informatie vakantieperiode

Beste patiënt,

De zomervakantie gaat voor de meeste van u bijna beginnen.
Onze praktijk zal gesloten zijn op maandag 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. Verder zullen wij de gehele zomer geopend zijn op de gebruikelijke openingstijden. Op vrijdag 30 juli zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Daarnaast zijn er enkele dagen waarop wij vanaf 9.00 uur i.p.v. 8.00 uur telefonisch bereikbaar zijn. Dit zult u dan horen op ons antwoordapparaat.

In geval van spoed of dringende ongemakken buiten onze openingstijden, kunt u bellen naar 040-3111915. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur is de spoeddienst uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen. Het adres en andere informatie vindt u op www.tandartsenposteindhoven.nl. U dient van tevoren altijd een afspraak te maken via het bovengenoemde telefoonnummer.

We wensen u een fijne en zonnige zomer!

Team Tandartsenpraktijk Smolenaars